Islamisti neumí přízpusobit nám pri tomu co chtěj nebilo oni

26.11.2015 18:02
Jméno: nrmusím uvádět jméno, protože vy pošlete zabjiáka
Váš e-mail: wolhenr@seznam.cz
Předmět: islamisti neumí přízpusobit nám pri tomu co chtěj nebilo oni
Text: jak je možné že vy chcete požadovat zahalený obličej i u dětí - když přijde zahalená baba pro dítě tak paní vychovatelka musí vědět komu to dítě dává a ne že to šátku.
A ještě jedna věc : U paní Jílkové v jejím pořadu vaše t.z. zastupitelka (já osobně si myslím,že asi nechce ukazovat tvář, proto je zahalená) když naše krásná žena, musí si dát hábit nebo dokonce zahalti tvář - z důvodu jakoby náboženství. Pravda strašná hovadina, protože naše ženy jsou krásné. proti těm, co se musí či chtějí zahalovat


Dobrý den a děkuji za komentář, i když pravdivě trochu jsem se v té vaší češtině ztratila.

Jelikož víte, že "naše ženy jsou krásné", pak zajisté budete vědět, jaká krása se schovává pod zahalením české muslimky. A stejně tak budete vědět, že žádná češka se nenechá jen tak ovlivnit, a pokud se zahaluje, pak je to její svobodná vůle.

Jen pro zajímavost, osobně neznám žádnou muslimku v ČR, která v ČR trvale bydlí, a zahaluje si tvář. Stejně tak neznám žádné dítě, ani v ČR ani mimo ČR, které si tvář zahaluje. A ještě pro obohacení, před ženou není třeba se zahalovat, takže když by si žena třeba i v burce šla vyzvednou dítě, paní vychovatelce svou tvář bezproblému může ukázat.

Pěkný den.

—————

Zpět