Šíření se islámu

13.09.2014 22:37
Jméno: René
Předmět: šíření se islámu
Váš dotaz: Dobrý den, jak chcete, aby se Češi nebáli islámu, když na svých stránkách "slibujete bohu", že islám se bude nezadržitelně šířit? Máte představu, co Čechům na islámu vadí?

Dobrý den,

vaše představa šíření islámu zahrnuje boj a krveprolití. Naše představa islámu znamená otevření srdcí Boží cestě a pochopení. Je nutné si termíny vyjasnit, aby nedošlo k nedorozumění, tak jako jste špatně pochopil má slova, neboť nikde neslibuji Bohu, že se islám bude nezadržitelně šířit. Islám je náboženstvím Božím a tento svět a vše co obsahuje náleží Bohu, není větší síly ani moci než Jeho. Pokud Bůh řekl, že věřící budou nakonec vítězní (získají ráj) a není možné Jeho víru nijak zničit, kromě s Jeho svolením, pak to bereme jako skutečnost. 

 

A co Čechům na islámu vadí? Určitě islám samotný, neboť hlavními propagátory víry nejsou muslimové, ale antiislámisté, nynější prezident a spol., média a senzace. Lidé s kterými jsem se setkala a vedla debatu, se islámu nebojí. Nemají důvod, protože islám není hrozbou, ani vírou násilí, zločinů a ponížení. To jen někteří rádi malují čerta na zeď a straší neznalé.

—————

Zpět